Cadoul PERFECT - catelusi rasa malinois - ciobanesc belgian 2 luni

Descriere

Ciobanescul Belgian - Malinois este o rasa extrem de reusita , cu caracter puternic , fiind foarte buna pentru paza . Ciobanescul Belgian Malinois isi delimiteaza singur teritoriul si sunt foarte atasati de familia in care traiesc, sunt foarte atenti cu copii .
Catelusi pe care dorim sa ii vindem au doua deparazitari si primul vaccin facut.
Mentionez ca nu sunt un crescator de caini , castigandu mi existenta din producerea arborilor si arbustilor. In urma cu aproape 2 ani am avut o experienta neplacuta cu o persoana care a intrat in curte si ne a facut ceva pagube la solar , experienta in urma careia ne am decis sa cumparam o femela si un mascul de ciobanesc belgian Malinois din cuiburi diferite. Dupa 6 luni de la cumpararea familiei de Malinois nicimacar prieteni apropiati nu mai intra in curte neanuntati , lucru ce nu poate decat sa ne bucure. Pentru cei care isi doresc un prieten si un paznic de nadejde le recomand cu drag catei din rasa Malinois .

Caracteristici

Anunturi asemanatoare

21 lei

Vand lazi pentru fructe din lemn

Vand lazi pentru fructe din lemn, foarte rezistente si usoare, dimensiuni 60- 40- 30. Fac le comanda si alte dimensiuni

27 august 2018- 06:24
15 lei

vinzare

VIND PUIETI DE NUC 4 ANI

21 martie 2019- 13:53
1 lei

Cercetare de piata

Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Va rog sa raspundeti la cateva intrebari pe care le gasiti in chestionarul de aici: https://goo.gl/forms/7NDEBaz7FPIw1fMd2

In intentia de a deschide…

18 aprilie 2018- 19:31
Top