Firma de curatenie sedii birouri bucuresti

Descriere

Abonament lunar pe prestatie la curatenie de intretinere birouri cu produsele noastre Contract pentru servicii de curatenie de intretinere in sedii de birouri si abonament la birou Curatenie intretinere birouri in Bucuresti si curatenie in sedii de birouri la preturi modeste cu Personal tanar cu aspect placut si ingrijit. Curatenie de intretinere in sedii de birouri presupune stersul de praf al tuturor obiectelor de dimensiuni mari si mici dar in limita timpului alocat de catre noi dar si in functie de abonamentul de curatenie intretinere in sedii de birouri ales. Cu noi aveti siguranta ca serviciile de curatenie la birou au fost executate corect si la timp. Curatenie la birou cu produse si utilaje profesionale. Venim la sediul biroului tau cu toate cele necesare desfasurarii curateniei.

Caracteristici

Anunturi asemanatoare

1,600 lei

Angajez menajera si ingrijire batran,intern Bucuresti,

Angajam femeie pentru ingrijirea unui batran, program intern permanent. Pentru detalii,sunati la 0723306160

20 noiembrie 2018- 18:10
1 lei

Particular doresc menajera interna pt. un…

Cautam o persoana serioasa pentru ingrijirea unui batran,intr-un apartament de doua camere,salariu motivat,conditii avantajoase,detalii la tf.0723 30 61 60.

11 ianuarie 2019- 13:18
1,600 lei

Caut urgent doamna serioasa pentru ajutor…

Familie serioasa din ora?ul Voluntari cautam foarte urgent doamna serioasa pentru ajutor ingrijire batran de 78 de ani purt?tor de sond? urinar? permanent?. Are nevoie…

19 septembrie 2018- 15:08
1 lei

Ingrijire batrani, bona, menajera-ACCEDA

Acceda plaseaza personal pentru ingrijire bolnavi / batrani la domiciliu, bone/babysitter, menajere/femei de serviciu.

 

Ani multi de experienta in selectia de personal casnic. Personal casnic de…

25 iunie 2018- 15:49
Top